voorstellingentext
menu2018
Cocojogchemkopie

COCO KAN HET (2+)

Coco gaat voor het eerst vliegen! Alle vogeltjes kunnen vliegen, zegt mamma. Maar... kan Coco het wel? En wat als ze het nou niet kan?

Coco Kan Het! is een muzikale poppenvoorstelling gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 2021 van Loes Riphagen en speelt gedurende het theaterseizoen 2021/2022 (waar mogelijk) in bibliotheken, scholen, en eventueel ook op de livestream!

Regie: Mark Haayema. Boekingen: Bureau Vanaf Twee.

VOORSTELLINGEN UIT AFGELOPEN SEIZOENEN:

popgonnies

Vanaf 2008 heb ik verschillende locatievoorstellingen voor verschillende leeftijden gemaakt en gespeeld, met titels als Het is Groen en het Rijmt, Boekenwurm en Lettervreter, Zo Dit Is Nou Kunst, Ik Kan Mooie Poppetjes Tekenen, Waar Komt Dat Boek Nou Weer Vandaan, Klungelpiet Doe Dat Nou Niet (Sinterklaasvoorstelling) en Een Heleboel Sneeuwpoppen (wintervoorstelling). De regie van deze voorstellingen lag in handen van Merel van Gaalen en Eveline Agema.

Van 2014 tot 2018 tourde de tekstloze poppenvoorstelling Gonnie en Vriendjes (2+), geproduceerd door Klein Amsterdam Producties/Bureau Vanaf 2, gebaseerd op de boeken van Olivier Dunrae (Gottmer). De regie lag in handen van Lindai Boogerman, die ook een deel van de voorstellingen speelde.

In samenwerking met Dirk Scheele heb ik poppen gespeeld in de voorstellingen "Huis- Tuin- en Keukenavonturen", "Op Stap met Dirk Scheele", en in de rol van Dikkie Dik in de voorstellingen "Dikkie Dik en zijn Vriendjes" en "Lekker Weertje Dikkie Dik".

Van 2011 tot 2013 werkte ik samen met DOX in de voorstelling "La Vie, C'est Drôle" als poppenspeler, speler, poppenmaker en uitvoerend muziek. Deze voorstelling won een Zilveren Krekel voor Beste Podiumprestatie.

Scenefoto's "Gonnie en Vriendjes" van Klein Amsterdam Producties/Bureau Vanaf 2; regie: Lindai Boogerman. Foto's: The Videomatic.

REGISTRATIE: Dirk Scheele: Dikkie Dik en zijn vriendjes (deel 1)

REGISTRATIE: Dirk Scheele: Lekker weertje, Dikkie Dik (deel 1)

poppenonderzijde

©2021 Joggy Creations

item10 item9 contact workshops film muziek tv poppen speellijst voorstellingen cv jogchem welkom