voorstellingentext
Voorstellingboekingstekstje
Voorstellingtekstje

GONNIE EN VRIENDJES

Leeftijd: vanaf 2 jaar

Daar heb je Gonnie, het kleine gele gansje met de rode lievelingslaarsjes. Op zoek naar al haar vriendjes. Samen maken ze allemaal kleine en grote avonturen mee. Kijk, een plas! Daar kun je leuk overheen springen. Heeft iemand soms een rode pet gezien? En... moet je dát zien! Daar ligt een ei. Zit daar soms ook een gansje in? En waarom komt ie er niet uit?

Gonnie en Vriendjes is een poppenvoorstelling, gebaseerd op de populaire Gonnie-boekjes van Olivier Dunrae. De voorstelling wordt bij toerbeurten gespeeld door Jogchem Jalink en Lindai Boogerman, onder meer op het Prentenboekjesfestival.

De boekingen lopen via Bureau Vanaf 2.

Regie: Lindai Boogerman

item9
lekkerweertjedikkiedikdirkscheele360x360

DIRK SCHEELE: LEKKER WEERTJE, DIKKIE DIK

Leeftijd: vanaf 2 jaar.

Dikkie Dik is terug! Voor de derde keer zingt Dirk zijn nieuwste liedjes van, voor en over de oranje kater. Poppenspelers Eveline Agema, Mieke van der Hulst en ik brengen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Deze keer maken we een heel jaar mee met Dikkie Dik en zijn vriendjes, van de herfst tot de zomer. Kijk op de speellijst om te zien wanneer Dirk in de buurt langs komt, of ga naar zijn website!

Regie: Hans Thissen / Dick Hauser.

Wintervoorstelling

EEN HELEBOEL SNEEUWPOPPEN

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Jogchem heeft al zijn vrienden uitgenodigd voor een Winterfeestje. Ze gaan sneeuwballen gooien en een heleboel sneeuwpoppen bouwen. Maar waar blijven ze nou toch? Ze mogen wel opschieten. Het is zó koud buiten. En alsof dat al niet genoeg is, worden ook de winterkleren, kerstversieringen en theekopjes erg onrustig. Straks gaat het Winterfeest niet door!

Dit gezellige ontroerende verhaal kan niet alleen met Kerst, maar de hele winter lang gespeeld worden in kleine zalen, scholen, bibliotheken etc.

De boekingen lopen via Bureau Vanaf 2.

Met dank aan: Jeanette Kuijper

sneeuwpoppen
volwassenen
poppenonderzijde

Affiche Een Heleboel Sneeuwpoppen: Thijs Molenaar

©2015 Joggy Creations